Vitorlázás

Purgel Rékát választották a 194. Anna-bál szépévé Balatonfüreden

A 23 éves kisvárdai Purgel Rékát választották a 194. Anna-bál szépének. Az első udvarhölgy Krulik Dalma, a második udvarhölgy pedig Császár Ágnes lett.

Nem rajongsz a porcelánért? Herenden a helyed!
Luxus, elegancia, csillogás. Erről szól a herendi porcelán közel két évszázados története, és ebbe a csillogó, gazdag világba pillanthatunk be néhány órára, ha ellátogatunk a Herendi Porcelán Manufaktúra látogatóközpontjába, a Porcelániumba. Lehet, hogy érkezéskor még nem szerettük a porcelánt, de ha eltöltünk néhány órát odabent, szinte biztos, hogy valamilyen apró csecsebecse boldog tulajdonosaiként távozunk.
Összművészeti kulturális roadshow a Völgyben
A Művészetek Völgyébe érkezett július 27-én az Úton van a Cziffra központ országos kulturális roadshow. Összművészetből nem volt hiány: kreatív alkotóműhelyén a Romani Design, rendhagyó irodalomóráján Horváth Kristóf „Színész Bob”, zenével tűzdelt kerekasztal-beszélgetésén pedig a Snétberger Zenei Tehetségközpont mutatta be a roma kultúra egy-egy szeletét.
Megkezdődött a 194. Anna-bál
Végigkocsikázott Tóth Kinga Zoé, a tavalyi bál szépe Balatonfüreden szombaton délután, a hintó elé bábolnai, kishegyesi, szilvásváradi gyönyörű paripákat fogtak be, majd a Vaszary Villa kertjében kötik fel a porcelánszíveket a hölgyvendégek nyakába.
Reklám
Anna-báli szívhalászat: „A nő és a szerelem sohasem változik”
Hónapok óta készülök az Anna-bálra, és izgalommal jöttem a szívhalászatra, ezt mondta az elsőbálozó balatonfüredi Soós Réka a Kelén fedélzetén a pénteki szívhalászaton.
Kábítószerrazzia volt az éjjel Siófokra tartó bulivonaton
Kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vettek több ember az éjszaka Budapestről a Balatonra tartó bulivonaton tartott kábítószer razzián.
A The Jacksons üzent a paloznaki közönségnek
Augusztus 1-jén a The Jacksons a Paloznaki Jazzpiknik headlinere, a Jackson fivérek közösségi oldalukon üzentek a magyar közönségnek, mutatjuk a videót!
Aki a virágot szereti? – a fonyódi rendőröket nem lehet átverni
Egy virágoskertbe hívták a fonyódi rendőröket szerdán Ordacsehibe. A virágok között füvet is találtak és kábítószer birtoklás vétsége miatt nyomoznak.
Kedvesek, s emberszeretőek - amerikai staffordshire terrier
Masszív, erős, de végtelenül barátságos, szeret emberek közelében lenni és nagyon családszerető - ez az amerikai staffordshire terrier. Ha valaki kedvence ez a fajta, vagy nem ismeri, de kíváncsi rá, még ma és holnap is lehetősége lesz találkozni rengeteggel.
A régizene sztárjai koncerteztek Veszprémben
Az olasz barokk és klasszicista zenét bemutató utazásra invitálta a közönséget a nemzetközi hírű fellépők alkotta kvartett a Veszprémi Régizenei Napok szerda esti koncertjén.
Videóversenyt hirdetett a Kékszalagról az MVSZ
A Magyar Vitorlás Szövetség a Kékszalaggal kapcsolatos vagy a Kékszalagról szóló "őrült" videókat vár.
Így lesz tökéletes a grillparty - videóval
Három alapszabály, és 10 elképesztő trükk a grillezéshez. Ezt látnod kell, és ha kipróbálod, tuti a siker!
Rekordszámú résztvevő a WASZP Európa-bajnokságon
  Rekordszámú résztvevővel indult a WASZP Európa-bajnokság a Garda-tavi Malcesinében. A 94 főt számláló mezőnyben 14-től 55 éves korig kicsik és nagyok együtt küzdöttek a Garda-tó egyik legszebb helyén. Az osztály versenyről versenyre egyre magasabb tempót diktál. Egy pillanatnyi bizonytalanság a manőver előtt biztos borulást jelent. Míg a korábbi két évben a mezőny màsodik fele
Reklám
Ebben a moziban szarvast is etethetünk!
Kertmoziba indultunk, de a filmvetítés előtt almával etettünk meg egy dámszarvast. Mindig is tudtuk, hogy a Balatonnál bármi megtörténhet! Nézd meg a videókat, garantáltan elolvadsz a látványtól.
Piknik és rockzene! Ilyen mise nem volt még Siófokon!
Zsúfolásig megtelt a város legszebb panorámájú római katolikus kápolnája Siófok-Sóstón, ahol többen plédeken ülve hallgatták a misét. A hívek különleges zenei élményben részesültek: Szilas Imre, a magyar beatmise megteremtője személyesen játszott együttesével a kis kápolna megújulását ünneplő istentiszteleten.
Elrajtolt a Zöld Szalag
Július 26-án, pénteken délben elrajtolt a Zöld Szalag, az elektromos yachtok versenye.
Az Auer fesztivál utolsó napi programja
None
Amarcord Ensemble, Langer Ágnes és Fülei Balázs
None
Korossy Quartet, Maxim Vengerov és a Mendelssohn Kamarazenekar
None
Az Auer Trió Kamaraestje
None
Jazz à la Balkan / Borbély Mihály Balkán Jazz Projekt
None
Avi Avital és a Mendelssohn Kamarazenekar
None
Reklám
Nézze, ilyen színű a Balaton a világűrből!
None
Ezek a legjobb zalai strandok!
Zala megye minden balatoni településén található legma­gasabb minősítéssel bíró strand, s különleges kínálatot nyújtó is több helyen. A közelmúltban hirdette ki a Balatoni Szövetség a Kék Hullám zászló strandminősítő rendszer eredményeit.
Lehet valami normálisat enni a Balaton partján?
Végigjártuk a Balaton északi partját és megnéztük, mi van akkor, ha valaki többre vágyik a strandon, mint a sült kolbász, a hekk és a lángos. Hát nem lesz könnyű dolga.
Jazz & Karos 2019, Zalakaros

Kellemes környezetben, kézműves vásár és borházak kínálata mellett hallgathatunk jazz és funky zenét Zalakaroson 2019. október 5-én a Jazz & Karos rendezvényen.

Zalakaros – Kis-Balaton Futóverseny 2019

4. alkalommal rendezik meg 2019. szeptember 21-22. között a Zalakaros – Kis-Balaton Futóversenyt, melyen vasárnap 6, 10, 21, 34 km-en mérhetik össze erejüket a futók.

Szüreti szőlőkapkodó 2019, Zalakaros

2019. szeptember 7-én rendezik meg Zalakaroson a Szüreti szőlőkapkodót, amely a hagyományokhoz híven szüreti felvonulással kezdődik.

Mr Prezident is az M7-en
Érkeznek a sztárok a fonyódi Retro Balaton Fesztiválra. Többen veletek együtt az M7-en bosszankodnak, de a buli és az őrület pontosan indul. Gyertek!!!
Szent István napok 2019, Zalakaros

2019. augusztus 17-20. között rendezik meg a Szent István napokat Zalakaroson minden nap élőzenével, kirakodó vásárral, borokkal és tűzijátékkal.

Miért volt különleges a Kékszalag? - beszámoló a versenyről

Átlagsebességek, időjárási viszonyok, nyilatkozatok - kiderül, mi történt a versenyen, amely a sportszerűségről is nevezetes lesz.

Zalakarosi Bornapok 2019

12. alkalommal rendezik meg a Zalakarosi Bornapokat augusztus 8-11. között zamatos borokkal és fantasztikus koncertekkel

Utcafesztivál 2019, Zalakaros

2019. augusztus 1-4. között utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket a Dísz és a Gyógyfürdő téren.

Így cirkuszolnak Richterék a Balaton közepén - mutatjuk!
Ifj. Richter József vágtázó lovak hátán olyan kunsztokra is képes, amire senki más a világon. Megmutatta, hogy mit tud száguldó motorcsónakokon.
Baleset történt az M7 autópályán a Balaton felé!
7-8 kilométeres a dugó!
Csótányok a nyaralóban – mit lehet tenni ellenük?
Hirdetés - Kellemetlen kis meglepetés lehet, ha nyár elején vagy hetek elteltével nyaralódat nem üresen látod viszont.
Vastag Csaba nagyzenekaros koncert
None
DOSZ FESZT
None
Békakirály - óriásbábos performansz - Gyenesdiáson
None
Füst és égés nélkül
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentései szerint ma több mint egymilliárd ember dohányzik a világon, és ez a szám – a népességnövekedési előrejelzésekre figyelemmel – 2025-ben is hasonlóan alakul. Tehetünk-e valamit azért, hogy a dohányzással kapcsolatos ártalmakat csökkentsük? A cikk társadalmi célú reklám, megrendelője a Philip Morris Magyarország Kft. Az egyértelmű, hogy a dohányzás káros az
A Swing Királyai
None
UtolShow Free Alcohol Party
None
Legendák a levegőben Balatonkeresztúron
Látványos légi programok várják a hétvégén az érdeklődőket a balatonkeresztúri reptéren. Itt lesz a szlovák Retro Sky Team is, akik világháborús légiharcot produkálnak majd a felhők között.
Bohém Rapszódia az örvényeshegyi kertmoziban
None
IX. Országos kismotorszerelő bajnokság györöki futama
None
Huszárok kísérik majd az Anna-bál szépét
A Nemzeti Lovas Díszegység hat tagja kíséri majd szombaton a tavalyi, a 193. Anna-bál szépét, amikor körbekocsikázik Balatonfüreden, és ők adják majd a díszkíséretet az idei bálszépe vasárnapi kocsikázásakor is.
Reklám