Vitorlázás

Július 4-én indul a 174. hajózási szezon főidényi időszaka a Balatonon!
Július 4-én kezdődik a 174. hajózási szezon főidénye, melyet a BAHART idén nyáron is 58 napra hirdet meg az előző évhez hasonlóan. A településeket összekötő hajózási útvonalakon intenzívebb menetrenddel, valamint sétahajózással és hajós programlehetőségekkel várják a hajózni vágyókat.
A kilencedik nagy zümmögés a Balatonon
Augusztus 21-én lesz a Zöldszalag Regatta
Zene a Zöldben – Dani János trió
None
KulTerasz – Riz Olivér estje
None
Reklám
Belvárosi Estek az Udvarban – Operett előadás
None
5 varázslatos helyszín - Nyaralj idén a Balatonnál!
A koronavírus miatt sokan elhalasztják előre eltervezett külföldi utazásaikat és inkább itthon pihenik ki az év első felének fáradalmait. A Balaton hazánk egyik legcsodálatosabb része, összegyűjtöttünk néhány varázslatos helyszínt, amiket idén nyáron mindenképpen meg kell látogatnod.
Mazsola és Tádé – bábjáték
None
Roy és Ádám Trió akusztik – Balatonszemes, Rock Burger
None
Bujtor István Filmfesztivál Balatonszemesen
None
Sárkányfesztivál – Balatonszárszó
None
Ember a falvédőről – L’art pour l’art Társulat @Csukás Színház
None
Gutenberg! A musical! – Karinthy Színház @Csukás Színház
None
Pély Barna koncert @Csukás Színház
None
Reklám
Gourmet & Sörfesztivál – Zamárdi
None
Zöldszalag regatta 2020
None
Jubileumi verseny a Fertő tavon

A Fertő Tavi Vitorlás Szövetség július 24–26. között rendezi meg a Fertő Bajnokságot. Az idei megmérettetés különlegességét az adja, hogy ez lesz a jubileumi 60. verseny. Hatvan év elteltével a Kalóz hajóosztály jelenti az állandóságot a tavon, míg a Finndingi kisebb megszakításokkal, de mind a mai napig jelen van a bajnokság rajtvonalán. A Fertő Bajnokság

Július 2-tól ismét fizetni kell a parkolásért a Balatonnál

2020. április 6-tól a kormány díjmentessé tette a parkolást, azonban július 1. éjféltől ismét díjköteles a közterületi parkírozás.

Balaton Piknik 2020
None
Jazza Fiesta Balatongyörök - Nyitónap
None
Játsszon velünk és nyerjen balatoni hajózást!
None
Dream Beach strandszezon záró
None
VW Bogaras Balatoni Nyárbúcsúztató
None
Reklám
Festetics-vágta
None
Amatőr autocross futam
None
Balatonfűzfőn töltötte a nyarakat a világbajnok kajakozó
Nem voltak kötöttségek, csak a szabad ég és a természet – ez fogta meg a kajakozásban a tavasztól őszig Balatonfűzfőn élő Nagy Lászlót, az 1954-es maconi világbajnokság aranyérmesét, aki óriások árnyékában versenyzett.
Éjszaka a Disási Játékstrandon
None
Érdi Mária továbbra is élen áll az MVM Flottabajnokságon!
Érdi Mária továbbra is élen áll az MVM Flottabajnokságon!
Érdi Mária továbbra is élen áll az MVM Flottabajnokságon!
Érdi Mária továbbra is élen áll az MVM Flottabajnokságon!
Gyenesdiási Boros Sétány
None
Újra GyenesdiásON: zenés esték a Piacon
None
Újra miénk a tér! 2020 Balatonfüred

2020. július 5-én 18 órától a Kisfaludy Színpadon a balatonfüredi és az ajkai fúvósok szórakoztatják majd a szabadtéri koncert közönségét.

Remeteként élt lélekvesztőjében a Balatonon is vitorlázó férfi - VIDEÓ!
Egy apró vitorlással szelte az óceánokat, s mindvégig egyedül volt a végtelen vizeken. Tavaly tíz éve, hogy hazaérkezett Föld körüli útjáról. A magyar vitorlások szerint Méder Áron teljesítménye elképesztő. A vitorlázó természetesen a Balatont is szereti: gyakran tölti itt a teljes szezont.
Keszthelyi Sörnapok 2020

2020. július 15-19. között rendezik meg a Keszthelyi Sörnapokat a Balaton egyik legszebb parti részén, a Móló melletti sétányon.

Alsóörsi Sörnapok 2020

2020. július 8-12. között várják nem csak a malátarajongókat Alsóörsre, a Sörfesztiválra, ahol több mint 100 féle sört kóstolhatnak a fesztiválozók.

Szelíd Balaton tematikus túrák - Tihany
None
Szelíd Balaton tematikus túrák - Balatonfüred
None
Szelíd Balaton tematikus túrák - Riviéra
None
Szelíd Balaton tematikus túrák - Balatonalmádi
None
Lövölde tér – Kern András estje
None
Varsói Melódia / Kisfaludy Színházi Esték
None
Községházi esték 2020 Gyenesdiás

Neves előadók könnyed nyári ingyenes koncertjei várják a zeneszerető közönséget a gyenesdiási Községházán 2020 nyarán is.

Kedves, néhol inkább vicces - Mutatjuk, mit is írt a CNN a Balatonról
Szinte minden magyar médium lehozta, hogy lám, még a CNN utazás rovatában is jó hosszú cikket szántak a Balaton felmagasztalására. Valljuk be, azért fantasztikus érzés a mi magyar tengerünkről olvasni egy külföldi oldalon, ráadásul átfogóan és pozitívan, amiből átsüt a cikk írójának alapossága és bizony a tó iránti tisztelete is. Mutatjuk, hogyan is lett szerintük a Balaton kommunista riviérából Európa legnépszerűbb nyaralóhelye.
Tragikus buszbaleset Balatonszentgyörgynél, 20 halott – így látták a katasztrófavédők
Meglett férfiemberek, sokat látott, rutinos tűzoltók. Mégis a torkukat szorítja ma is, amikor a zarándokok szerencsétlenségéről beszélnek, amiben húszan haltak meg 2002. július elsején a Balatonnál.
Családi delikát nyílik Szigligeten!

Vincze Peti és édesanyja, Marcsi a balatoni vendéglátás híres anya-fia párosa, most úgy gondolták, betöltenek egy régóta tátongó űrt. Mégpedig azt, hogy a Keszthely-Balatonfüred tengelyen csak a vasárnapi tóti piac elégíti ki azok vágyát, akik helyben szeretnének minőségi hozzávalókat, fűszereket, termelői finomságokat vásárolni. A most nyíló szigligeti Kisbolt kötelező gasztro-megálló lesz a nyaralós beszerzőkörúton, de […]

Az óceánba veszett a paralimpikon

Angela Madsen hat Guinness-rekordot tartott, a hetedik az lett volna, hogy ő lesz az első, deréktól lefelé béna (egyben a legidősebb nő) sportoló, aki keresztülevez a Csendes-óceánon. Kísérlete fájdalmas kudarcba fulladt. Élettársa, Debra június 21-én, vasárnap vesztette el vele a kapcsolatot: „Amikor ránéztem a nyomkövetőre, az sokkal inkább sodródást, semmint haladást mutatott. Tudtam, hogy a

Szeretne megjelenni a likeBalaton.hu-n?
Ahhoz, hogy az ön szolgáltatása, programja megjelenjen a likeBalaton.hu oldalon, ki sem kell lépni az irodájából. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.
Reklám